Билетите ти дават свободен достъп до целия Фестивал Зимна Приказка – всички мастър кулинарни класове, лекции, работилници, спортни класове, игри и изложение.

 

ПРОМО билета ти дава и подарък, който ще получиш на входа на Фестивала!

 

БЕЗПЛАТЕН ДОСТЪП за деца до 12 годишна възраст включително, пенсионери и хора с увреждания.

Често задавани въпроси

Какъв е начинът на плащане?

Може да платиш с наложен платеж. Попълни втората форма и ние ще се свържем с теб. Ще получиш билетите си на желаното от теб място. Доставката е напълно БЕЗПЛАТНА.

Може да платиш билета и с карта, на каса на Изипей, банкомат или Epay. По време на поръчката ще имаш възможност да избереш начина на плащане. Срокът за заплащане е 3 работни дни след заявката.

Как да поръчам билет с Изипей?

Билетите се поръчват през сайта на фестивала от бутон Вземи Билет.

1. Избери вида билет и бройка
2. Избери бутон Поръчайте
3. Попълни формата като напишеш имената си, актуален имейл и телефон и натисни бутон „Напред“
4. Ще имаш възможност да прегледаш поръчката си. Ако всичко е наред избери бутон „Финализиране“
5. Ще се зареди допълнителен прозорецс. Ако искаш да платиш с Epay попълни данните в първия отворен прозорец. Ако искаш да платиш с EasyPay избери „В брой на каса“ и запиши кода за плащане. С него ще може да платиш на всяка каса на EasyPay в страната. Ако искаш да платиш на банкомат избери последния бутон „Банкомат“ и запиши Код на търговеца и Код на плащане. Имей предлага и заплащане с карта, което ще видиш веднага след като се отвори допълнителния прозорец. Избирайки това плащане ще е необходимо да въведеш данните от картата си.
6. Ако не заплатиш билета си в срок от три работни дни, регистрацията ще се анулира.

Какво следва след заплащане на билета с Изипей?

След успешно заплащане ще получиш потвърждаващ имейл, в който ще има линк към билета ти. Разпечатай го и го носи с теб на събитието. Срещу него ще получиш гривна за достъп до Фестивала и Подарък!

Мога ли да купя билет на място в деня на фестивала?

Да, може да вземеш билет и на място в дните на Фестивала.