Живей Зелено

сайт за зелени идеи и решения

Кои сме ние?

Ние сме млади.
Пука ни къде и как живеем, какво ядем, какво обличаме, какво остава след нас…
Ние обичаме живота, природата, благата, дарени ни от Бог, и искаме да ги запазим непокътнати за поколенията. 
Готови сме да бъдем и ученици, и учители. Да споделим и да получим.
Ще се радваме, ако в твое лице открием съмишленик, приятел, партньор.

Какво правим?

Сайт за зелени идеи и решения www.jiveizeleno.com предлага богата информация, свързана с ежедневието на всеки един от нас: новини, полезни еко съвети, познавателни и любопитни материали, теми, посветени на здравословното хранене, спорта, красотата, времето за отдих, лайфстайл.

Целта ни е да популяризираме думичката „еко“ сред по-широката аудитория, да я свържем с ежедневието, за да покажем, че можем да живеем по-добре, в красива и здравословна среда, по-приятно и лесно.

Знаем, че всичко започва от детството. Затова в партньорство със Сайт за деца и родители „Тинки Уинки“ обръщаме внимание на най-малките членове на нашето общество. Организираме съвместно еко конкурса „Моите първи зелени стъпки“. Поддържаме рубриката „Еко стая“ – „Първи зелени стъпки“ и „Приятел на природата“. Разбира се, имаме още куп идеи, които тепърва предстои да реализираме. Една от тях е поредицата детска еко литература.

Целта ни е…

Да направим България едно по-добро място за живеене. Да бъдем част от промяната – на съзнанието и отношението към общите блага – природата, зелените площи в населените места; животните; заобикалящата ни среда като цяло; отношението към здравето ни; към начина ни на живот.

  • УЕБСАЙТ

  • www.jiveizeleno.com