НЕЙЛ ШОП ООД

професионални козметични продукти за грижа за нокти

Здравейте,
Казвам се Александра Драганова и съм собственик на НЕЙЛ ШОП ООД, както и професионален маникюрист. Правя това, което обичам и от което разбирам най-добре. И когато посветиш себе си на един проект, вложиш душата си във всеки детайл, това винаги дава специален резултат.
Фирмата ми се занимава с дистрибуция и онлайн продажба на професионални козметични продукти за грижа за ноктите, насочени към крайните клиенти.
От тази година, внасяме нова за българския пазар марка лакове за нокти с изчистен състав от 7-те най-вредни токсични елемнта, които се срещат в традиционните продукти за нокти. Марката е с позитивна визия и категорично отношение към насилието върху животни- продуктите нe сa тествани върху животни, веган са и са регистрирани по PETA.
Посетих лятното издание на фестивала на Здравей и останах впечатлена от позитивната атмосфера и добрата организация. Бих била много щастлива ако ми предоставите възможност да запозная жените в България, които се интересуват от здравословен начин на живот с начините, по които могат да поддържат ноктите си здрави и красиви, без да вредят на здравето си, на животните и природата.

Поздрави,
Алекс