Ella + Mila

грижа за ноктите

Бързо превърнали се в едни от най-предпочитаните и търсени лакове за нокти, марката ella+mila се ражда от простата идея за създаване на eco-friendly продукт, но от най-висок клас.

Със страст към цветовете и отдаденост на здравословната красота, създателите на марката се стремят да предлагат модерни продукти- без компромиси. Освен че са трайни, бързосъхнещи и със силен блясък, лаковете ella + mila  не се белят и не съдържат толуен, дибутилфталат (DBP), формалдехид, формалдехиден смолист, трифенилфосфат (TPHP), ксилен или камфор. А това ги прави изчистени от най-токсичните  химикали. Разбира се, предимствата не свършват тук!

Продуктите на бранда са сертифицирани и по PeTA. Новата линия течни червила не съдържа: парабени, фталати, ланолин или глутен. Подобно на лаковете за нокти, тази линия също е „веган“, тоест не е тествана върху животни, и е произведена в САЩ при гарантирано качество и контрол.

Днес еlla+mila представя нова колекция лакове и течни червила на всеки няколко месеца, като изпълнява обещанието за висококачествени модни нюанси и предизвиква стотици хиляди жени по света да си кажат: „Най-накрая! Цветът, който търсех!“.

Лакирай с любов®

Ella+Mila