Георги Жеков

Георги Жеков

автор, лектор

Здравей,

Името ми е Георги и съм роден през последния ден на 1980-а година.

Преди около девет години прекарвах голяма част от времето си шофирайки голям камион по безкрайните магистрали на САЩ.

Понастоящем пиша книги и статии, водя семинари на тема личностно и духовно развитие и споделям опитност по време на различни събития, осъзнавайки все по-ясно Живота в неговата пълнота.

Невероятна смяна на посоката, не мислиш ли?

Имайки се предвид, че в даден момент бях в една далечна болница, не си спомнях кой съм, имах пълна амнезия и не можех да се движа.

И за мен самия беше доста изумително да наблюдавам тази промяна.

Възстановяването ми протече невероятно бързо и само три седмици след инцидента, минавах с велосипеда си по 40-50 километра на ден.

В продължение на три години се потопих предимно във вътрешния си свят, за да осмисля и да облека в думи и понятия поне някои от преживяванията си отвъд границите на познатия ни свят.

Автор съм на седем книги, сред които „Медицината на новото време“, „Живот без диети“ и „Българските суперхрани“. Продължавам да се самоусъвършенствам и развивам всеки ден, поднасяйки своята опитност по разбираем и достъпен начин. Научи повече за мен на личния ми сайт www.georgizhekov.com

Искрено вярвам, че единственият начин да развием себе си, е като помогнем на останалите да направят същото.

Ще се радвам, ако ми позволиш да споделя опита си с теб.

Живот без диети

Лекции

Уморени ли сте от строги диети, които бързо ви омръзват и не водят до трайни резултати? Необходимо ли е да следваме определен хранителен режим, или бихме могли да водим пълноценен живот без диети? Въз основа на личния си опит в областта на храненето и здравословния начин на живот Георги Жеков излага основите, върху които можем […]

за възрастни
READ MORE