личен готвач Деси Славчева

личен готвач Деси Славчева

консултант, личен готвач, създател на рецепти, кулинарен блогър

Деси Славчева – консултант, личен готвач, създател на рецепти, кулинарен блогър и пътешественик. Създател е на бранда So Good by Desi Slavcheva и кулинарния блог www.sundaybakeclub.com . От години готви и разработва авторски рецепти, съчетали в себе си вкусове и аромати от цял свят, така постепенно превръща овкусяването на храната в изкуство. С услугите, статиите и рецептите си, се стреми да мотивира хората да живеят осъзнато, да бъдат благодарни, да опитват и споделят хубавата храна, да ценят и обичат приятелите си и да се наслаждават на малките неща! Мисията й на личен готвач е да помогне на хората да разберат, че добрата храна е това, което слагаме на масата, но вкусът идва и от мислите, с които сядаме и хората, с които я споделяме. Добра храна, добри приятели!

Принципи на балансираното хранене. Кое хранене е полезно за нас?

Закуската – най-добрият старт на деня

Мастър Кулинарни Класове

Закуската – най-добрият старт на деня? Как да си приготвим бърза и балансирана закуска според начина си на хранене? Идеи за бързи балансирани закуски. Мастър клас с личен готвач Деси Славчева.

за всички за възрастни за деца
READ MORE

По пътя на подправките!

Мастър Кулинарни Класове

По пътя на подправките – кратка история на подправките. Как да ги използваме? Къде да ги намерим? Познати и непознати миксове. Лекция с личен готвач Деси Славчева.

за възрастни
READ MORE

Подправките на живота!

Мастър Кулинарни Класове

Подправките на живота – преминете извън зоната си на комфорт с използването на подправките. Как да разнообразим готвенето у дома и хранителния си режим с различни вкусове и аромати? Мастър клас с личен готвач Деси Славчева.

за възрастни
READ MORE