Vibes Fitness

Vibes Fitness

табата // пилога

Времената на големите фитнес клубове от по няколко хиляди квадратни метра със стотици машини и тонове железа вече отминават.
Най-новите трендове в Западна Европа са сравнително малки и уютни клубове, които предлагат високо интензивни групови занимания,
повече функционални тренировки и отразяват най-актуалните тенденции във фитнес индустрията.

Във Vibes Health & Fitness Studios ние вярваме, че фитнесът не е само за тялото. Именно затова създадохме място, където да можеш да тренираш,
да се забавляваш, да се освободиш от ежедневния стрес, да влезеш в по-добра форма и да се наслаждаваш на по-добър, по-пълноценен и щастлив живот.

При нас можеш да откриеш различни тренировки – от силови и високоинтензивни до релаксиращи и отпускащи. Комбинирай ги според своя вкус и промяната е гарантирана.

Пилога

Спорт

Пилога – Съчетава Йога, Пилатес и Балет, изпълнявана под звуците на въздействаща музика. Съдейства за изправяне на гръбнака и подобряване на стойката, тонизиране на мускулите, дава гъвкавост и равновесие, и повишава концентрацията.

за възрастни
READ MORE

Табата

Спорт

Табата – Високо интензивна интервална тренировка. Характеризира се с най-високата времева ефективност. Резултатът от тази тренировка е горене на мазнини и повишаване на аеробен и анаеробен капацитет.

за възрастни
READ MORE